fbpx

Subsidies en Financiering

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) kent 27 soorten subsidie- en financieringstrajecten voor ondernemers in Nederland. Deze trajecten hebben betrekking op investeren, onderzoeken, ontwikkelen, samenwerken, starten en stimuleren in Nederland.

Ontwikkelingen met betrekking tot Bedrijf- en Personeelssubsidies worden door onze specialisten op de voet gevolgd. Wij signaleren kansen voor u en begeleiden u bij het subsidietraject. U kunt hierbij denken aan voorbereidingen om te voldoen aan de betreffende randvoorwaarden tot aan een succesvolle afronding van uw subsidieaanvraag.

Doet u zaken met het Verenigd Koninkrijk en blijkt dat uw onderneming te maken krijgt met de gevolgen van Brexit? Wij starten een subsidietraject voor uw onderneming en verzorgen een succesvolle afronding. Bent u al nieuwsgierig geworden of uw bedrijf in aanmerking komt voor beschikbare subsidiereglementen? Via de rechts staande button kunt u uw vraagstuk indienen, waarna wij binnen 24 uur contact met u opnemen.

top subsidies

  • Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO), is een fiscale regeling voor research en development. De WBSO is bestemd voor Nederlandse bedrijven die onderzoeks- of ontwikkelingsprojecten uitvoeren.
  • Energie-investeringsaftrek (EIA), is een fiscale regeling wanneer u gebruik wilt maken van energiezuinige technieken en duurzame energie.
  • Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT), stimuleert innovatie bij het midden- en kleinbedrijf over regiogrenzen heen.
  • Praktijkleren, de subsidie is een tegemoetkoming voor de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een vmbo, mbo of hbo leerling, deelnemer of student. Ook is de subsidie een tegemoetkoming in de loon- of begeleidingskosten van een promovendus of technologisch ontwerper in opleiding (toio).
  • Personeelssubsidies, zoals premiekorting, LIV en loonkostensubsidie.

The best preparation for tomorrow, is doing your best today”

h. jackson brown jr. 

Contact

  • 020 - 331 14 31
  • info@amre-fs.nl
  • IJburglaan 632K, 1087CE Amsterdam